Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!!!!

"Όπως μαλώνουνε ο σκύλος και η γάτα, 
έτσι και εμείς μαζί δεν κάνουμε χωριό
και την πληρώνουνε τα βάζα και τα πιάτα
παν τα σερβίτσια και όλο το νοικοκυριό.

Σταμάτα να γκρινιάζεις να χαρείς
να μου πετάς συσκευασίες μαργαρίνης
έλα να ανάψουμε την πίπα της ειρήνης, 
κι ό,τι σου λέω
πάψε να παρεξηγείς."

Το θυμάστε το τραγουδάκι; Θα μπορούσε κάλλιστα να μου το αφιερώσει ο καλός μου αυτές τις μέρες! Πολλή γκρίνια!!!! Ούτε εγώ δεν με αντέχω!Έχω να βγω απ'το σπίτι μου τέσσερις μέρες, να λουστώ πέντε (το μπάνιο μου το παίρνω, όλα κι όλα!).
Η διάθεση έχει πέσει στα υπόγεια, απορώ και γιατί κάνω τώρα αυτήν την ανάρτηση!
Μήπως αναζητώ την επιβεβαίωση μέσω των καλοπροαίρετων πάντα σχολίων σας;
Μήπως θέλω τελικά παρεϊτσα και'γω νομίζω πως "πιο καλη η μοναξιά";
Μήπως είμαι βλάκας και να σβήσω την ανάρτηση και να πάω να λουστώ;

............

(Επανήλθα μετά από ολιγόλεπτο διάλλειμμα περισυλλογής)
Θα σας παρακαλούσα να με αντέξετε και να με κατανοήσετε.
Θέλω να σας δείξω τί έφτιαξα τις ημέρες πριν τον μεγάλο θυμό!
Πείτε μου όμως την ειλικρινή σας γνώμη, μην μου δίνετε
 τα "φιλιά του Ιούδα" που λέει και ο πατέρας μου!

 Μπισκοτάκια Hello Kitty για τα γενέθλια της Ζωής


 Μπισκοτάκια σε σχήμα παγωτό για να κεράσει η Έλενα τους συμμαθητές στο σχολείο!

 Ζακετούλα με κοντό μανίκι με το υπόλοιπο νήματος της ζακέτας της προηγούμενης ανάρτησης.

 Τρισδιάστατα angry birds, παραγγελία του ανιψιού Μανόλη, φτιαγμένα με φετρίνα!

 Διακόσμηση κορδέλας με ρετάλια υφάσματος, για την μόλις 40 ημερών ανιψιά μου!

Αυτό όμως θα σας το δείξω με ιδαίτερη χαρά γιατί είναι μία κατασκευή που έκανα τις ημέρες του Πάσχα μαζί με το βλαστάρι μου και την ιδέα μας έδωσε η Ηρώ απ'τα νηπιαγωγάκια...




Να blogάρω ή να σταματήσω; Γιατί κοιτώ με λαχτάρα τα σχόλιά σας; Θέλω να ακούω τον καλό τον λόγο; Θα εκτιμήσω πραγματικά αυτόν που θα μου γράψει"καλή η προσπάθειά σου καλή μου, αλλά το αποτέλεσμα σου βγήκε μ@@@@@α!!!"
Και ίσως αυτή η αμφισβήτηση του εαυτού μου να ήταν ανεπίτρεπτη εάν σκεφτόμουν το πόσο άσχημα περνούν άνθρωποι γύρω μου, όταν αυτοκτονούν συνταξιούχοι, όταν μωρά νεογέννητα πετιούνται στην αποχέτευση, όταν, όταν....
Ο κάθε άνθρωπος όμως, πέρα απ'τα κοινωνικά προβλήματα, βιώνει και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του, άλλος μικρά κι άλλος μεγάλα.Τα αξιολογούν οι αντοχές του και οι εμπειρίες του. Και εγώ ή είμαι λιγόψυχη ή τρώγομαι με τα ρούχα μου.... 

55 σχόλια:

  1. Να συνεχίσεις και να blogάρεις και να δημιουργείς!!!Φτιάχνεις απίθανα πράγματα!!Τα μπισκοτάκια σου τα ζήλεψα!!!!!!Και μην πτοείσαι.Όλοι έχουμε τις άσχημες στιγμές μας....
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω για τη υποστηριξη, αντε να μου περασει γιατι ειμαι ανυποφορη!

      Διαγραφή
  2. .....ααα θα βάλω τις φωνές.....σε ανακαλώ στην τάξη κυρία μου!!
    ....τον χρόνο μας τον χρειαζόμαστε όλοι....και τις στιγμές μοναξιάς επίσης....αλλά την αισιοδοξία μας δεν θα την χάσουμε ποτέ...δεν πρέπει!!
    ......σήκω τώρα λοιπόν πήγαινε για λούσιμο μετά κοιτά τον καθρέπτη σου και σκάσε το ομορφότερο χαμόγελο στη φάτσα που έχεις απέναντι....και φεύγοντας από το μπάνιο πέρνα και από το δωμάτιο του Χαρούλη και δώστου ένα πελώριο φιλί....!
    .....και να είσαι σιγουρη ότι αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε, γιατι τελευταια περναω μπροστα απο καθρεφτη και μουτζωνω!μαλλον αυτο μου φταιει τελικα-η αποδοχη του ιδιου μου του εαυτου!

      Διαγραφή
  3. καλε οι ασχημες μερες υπαρχουν απλα για να κερδιζουν σε αιγλη οι καλες! τς τς τς μα και εσυ μη τα περνεις κατακαρδα ολα! ολοι περναμε τετοιες μερες! να συνεχισεις να φτιαχνεις ομορφα πραγματα και να μας εντυπωσιαζεις! τα μπισκοτακια πολυ τα ζηλεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες, ε;οποτε κι αυτες στο προγραμμα ειναι!θα τις υποστω για να προχωρησω....

      Διαγραφή
  4. Να συνεχίσεις φυσικά!!!!Διάθεση είναι θα φτιάξει!!!Μήπως φταίει το μαλλί :)))))
    Τι να σχολιάσω!!!!Τα υπέροχα μπισκότα την ζακέτα τις κατασκευές;;;;Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεσποινακι, αυτο περιμενω να μου φτιαξει η διαθεση!που θα παει....φιλια κι απο'μενα!!!

      Διαγραφή
  5. Θα ξεκινήσω με τις κατασκευές σου : χωρίς κολακείες,είναι πανέμορφες!Εννοείται ότι αξίζουν "μοίρασμα" και "κοινή έκθεση"!Για αυτό θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες,πως όσο θες εσύ να τις μοιράζεσαι θέλουμε κι εμείς να τις θαυμάζουμε!
    Όσον αφορά στην "κρίση" που περνάς,ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
    Μάζεψε τα νεύρα σου και στα δύσκολα πάρε στα χέρια σου κλειδιά κι όχι ψαλίδια...
    Σου μιλάω εκ πείρας...Πριν δύο μήνες τα τίναξα όλα στον αέρα και το αποτέλεσμα είναι ότι το μετάνοιωσα αλλά είναι πια αργά...Πρόσεχε γιατί κι η υπομονή των άλλων,εκτός από τη δική μας ,έχει όρια.ΜΗ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
    Σε φιλώ γλυκά γλυκά και σου στέλνω αγκαλιές να ηρεμήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πανω που διαβαζω τα ωραια σας μηνυματα και με ανεβαζουν, κατι γινεται για να γινουν τα νευρα τσαταλια!
      πως μπορω να παιρνω τα πραγματα λιγοτερο της μετρητης, να αφηνω και κατι να πεσει κατω;ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!λειτουργει προσθετικα, θα εκραγω!!!!
      θα προσπαθησω παρα ταυτα να ακολουθησω την συμβουλη σου περι κλειδιων και οχι ψαλιδιων-το κατα δυναμη,ε;

      Διαγραφή
  6. Ελενάκι μου πολύ όμορφα όσα φτιάχνεις. Τα πάνω και τα κάτω μας τα έχουμε όλοι.
    Μην στενοχωριέσαι, σίγουρα η κατάσταση εκεί έξω δεν βοηθάει. Όταν είσαι στα κάτω σου βρες κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις. Βγάλε την ένταση από μέσα σου με γυμναστική, τρέξιμο, χορό ( ακόμη και μέσα στο δωμάτιο ) τραγούδησε δυνατά , ανέβα στην ταράτσα και βάλε μια τσιρίδα ( προσοχή μην τρομάξεις και κανένα) παίξε με τον Χαρούλη και συνέχισε να φτιάχνεις αυτά τα υπέροχα.
    Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανταποδιδω την αγκαλια!
      ευτυχως που υπαρχει ο χαρουλης μου και σκαει και λιγο το χειλακι μου αυτες τις μερες!
      οσο για την τσιριδα-τί να σου πω, μου'ρχεται να το κανω!!!!

      Διαγραφή
  7. Αγαπητή γειτόνισσα,
    Παρακαλώ όπως συνέλθεις γιατί δε μπορώ να ακούω τέτοια... Είναι μια φάση και θα περάσει. Λούσου να δεις που όλα θα τα δεις καλύτερα, εγώ πάντως όταν δε νιώθω καλά αυτό κάνω, βρε μήπως να έκανες και μια αλλαγή στο μαλλί? Τώρα που το σκέφτομαι...! Όσα φτιάχνεις είναι απλά υπέροχα συνέχισε έτσι, φτιάχνε ότι σου (εδώ πάει βρισιά) δεν τη λέω! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλαγη στο μαλλι;εγω;δεν παιζει!ειμαι η χειροτερη πελατισσα κομμωτηριου-μονο σε γαμους και βαπτισεις!
      αν βαλω μια φωνη οπως με παροτρυνει και το κυκλαμινακι απο πανω, εσυ που εισαι και γειτονισσα θα με ακουσεις σιγουρα!!!!εχε τα αυτια τεντωμενα....καλο βραδυ!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Ελενάκι και από εμένα, μην στεναχωριέσαι και μην σε παίρνει από κάτω ... όλες λίγο πολύ περνάμε τέτοιες φάσεις (ειδικά τώρα την άνοιξη τα νεύρα όλων είναι τσίτα) στην καθημερινότητά μας, ίσως να πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, να κάνεις μερικές αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα... συνέχισε λοιπόν το blogαρισμα και τις δημιουργίες σου διότι είναι πραγματικά υπέροχες!
    Α! και το πιο σημαντικό συνέχισε να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ διότι η ζωή είναι ωραία με τα καλά και τα άσχημα της!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν αρχισα απο τωρα να εχω τετοιες ψυχολογικες διακυμανσεις λογω ανοιξης, ε, ρε τί με περιμενει στην κλιμακτηριο (φαντασου τους γυρω μου!).
      αναμφισβητητα πρεπει να χαιρομαστε την ζωη με τα καλα και με τα κακα γιατι φευγει σαν νερο(λογω δουλειας το βλεπω καθημερινα)....
      φιλια κι απο'μενα!

      Διαγραφή
  9. Πλεχτό μπισκοτάκι αν πάνω στα νεύρα σου κάνεις τέτοια πανέμορφα μπισκοτάκια,στέκομαι σε αυτά γιατί από καιρό θέλω να στο πω,τότε φαντάζομαι στις καλές μέρες σου τι μπορείς να δημιουργήσεις!!!γιαυτό focus στα κάλα πράγματα στη ζωή σου,το Χαρούλη σου και τη ζαχαρένια καρδιά σου οπώς τα μπισκοτάκια σου!!Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω μαρια μου, αυτο ειναι το θεμα μου:εχω χασει το focus μου και αναλωνομαι σε γελοιοτητες που μου την σπανε και με χαλανε!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Ελένη!
    Νομίζω πως όλοι περιστασιακά περνάμε κάποιες κακές/δύσκολες περιόδους. Είναι λογικό να έρχονται ημέρες που είσαι μέσα στη μαυρίλα και θέλει δύναμη να βγεις από αυτήν!
    Αυτά που έφτιαξες είναι πραγματικά το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Τα μπισκοτάκια παγωτό είναι απλά αψεγάδιαστα, πώς τα κατάφερες;
    Και το καλαθάκι με τα μανταλάκια τι φανταστικό!
    Μπράβο σου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω ερμιονη μου για τα καλα σου λογια!οντως θελει δυναμη αλλα νοιωθω πως δεν την εχω παρ'οτι το μοτο μου ειναι:"οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο".στην συμβουλευτικη ειμαι πρωτη, αλλα η εφαρμογη επανω μου υστερει...

      Διαγραφή
  11. Βρε κορίτσι...αχ, αχ... φαίνεται ότι έχεις φρικάρει ...λιγάκι ε? Σε φαντάζομαι ίδα με τα ...angry birds! Δεν πειράζει. Αν είναι μόνο νεύρα και κακή διάθεση, κάποια στιγμή θα περάσουν! Άκου κι εμένα που συχνά πυκνά περάω διάφορες τέτοιες κρίσεις... Κατ αρχάς... Λούσου! Λούσου με δροσερό νερό να ξυπνήσεις τον οργανισμό σου! Δεύτερον, έστω και με το ζόρι βγές έξω (όχι αμέσως μετά το λούσιμο και πουντιάσεις :P ) Περπάτησε κοιτα γύρω σου, είναι άνοιξη, μύρισε λουλούδια, δες χρώματα, παρατήρησε γύρω σου και αν θέλεις κάνε ένα διάλειμμα από το blog σου για λιγες μέρες ή όσο νομίζεις. Δεν είναι υποχρεωτικό. Όσο για το τι συμβαίνει στον κόσμο, όταν φτάνει η ώρα και σε επηρεάζει τόσο, κλεισε για λίγο καιρό τηλεόραση, ειδήσεις κλπ. Κάνε ένα διάλειμμα κι απο αυτά, δεν είναι κακό. Τώρα όσο για τα πραγματάκια που έχεις φτιάξει, τι να πω! Είμαι έτοιμη να έρθω εκεί να μου ετοιμάσεις πάρτυ για τα γενέθλια μου (που πέρασα χαλια, παρεμπιπτόντως...) και θέλω τα μπισκότα hello kitty!!!Και angry birds θελω που τα πετυχες πολύ! Καιμια ερώτηση, τι είναι η φετρίνα?? Φιλιά πολλά και cool dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο σε ολα!παρεπιπτοντως το πρωι λουστηκα και ξεβρομησα!
      μακαρι να ξεβρομησω και την ψυχη μου, μου την σπαει αυτη η ψυχολογια μου!
      η φετρινα ειναι συνθετικη τσοχα και ειναι πολυ πιο φθηνη απο την μαλλινη!φιλια, cool φιλια!

      Διαγραφή
  12. Κατά καιρούς, κι εμένα μου περνάει η ιδέα να σταματήσω το blogging... Σκέψου όμως: Θα σου είναι εύκολο να μας... αποχωριστείς???!!! Σοβαρολογώ! (Εγώ τουλάχιστον, έχω πάθει εξάρτηση μαζί σας! Συμπαθώ πολλά άτομα, λατρεύω πολλά άτομα και έχω και τις αδυναμίες μου!!!)
    Η αγάπη και το μεράκι, έχουν πλημμυρίσει (και πάλι) τις δημιουργίες σου!!!
    Και δεν νομίζω πως κάποιος (σου) λέει καλά λόγια, μόνο και μόνο για να τα πει...
    Το ωραίο το θαυμάζουμε πάντα!!!
    Μην έχεις άγχος για το πότε θα κάνεις αναρτήσεις. Πάρε βαθιές ανάσες, χαλάρωσε, εμπνεύσου και όποτε το νιώθεις: ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! (Απειλή ήταν αυτή!!!)
    ;-)
    Φιλάκια πολλά, γλυκιά μου!!!
    Ήρεμα, χαλαρωτικά, γλυκά σαν τα μπισκοτάκια σου και όμορφα χρωματισμένα σαν το ζακετάκι σου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελειο το φιλι σου Γιαννα μου!ανταποδιδω!
      πραγματι το γεγονος οτι διατηρω σχεσεις και μιλαω και ανταλλασω αποψεις και προσωπικες εμπειριες με ανθρωπους που δεν εχω κοιταξει ποτε καταματα, εχει ενδιαφερον γιατι νομιζω αυτες οι σχεσεις δεν εχουν σκοπιμοτητες και ιντριγκες!(μηπως στα νιατα μου εβλεπα πολυ τολμη και γοητεια;)

      Διαγραφή
  13. Μπισκοτάκι...αχ, βρε Μπισκοτάκι!!! Μη μανούλα μου, μη μανίτσα μου, μη μου το κάνεις αυτό!!! έχω κι εγώ μια παρηγοριά, να βλέπω ομορφιές, γλυκιές, πλεχτές, να σκάω και κανα χαμόγελο με τα κατορθώματα του Χαρουλίδη, και πας να μου το στερήσεις? γιατί μάνα μου? ποιος σε πείραξε πές το μου ποιος, γιατί πετάγομαι, δεν τό'χω και για πολύ!!! Μη βρε μανίτσα μου σου λέω... έχω περάσει κι εγώ κρισάααααρες τύπου "Ποια είμαι εγώ, πώς βρεθηκα εδώ, εγώ άλλα θέλω κι άλλα κάνω" που δε συμμαζεύεται...εε στο τέλος κάτι σου χαμογελάει κι επανέρχεσαι, αλλά ως τότε, δες το μπλογκάκι σου και τις δημιουργίες σου σαν παραθυράκι.. Είναι η ώρα μας, βρε Ελένη,είναι το κάτι το ελάχιστο από το χρόνο μας, από τα όλα τα άλλα που καλούμαστε να είμαστε, είναι το καταφύγιό μας και η ψυχανάλυση μας...κακά τα ψέματα!! Μην το αφήσεις και μη μας αφήσεις!!!έλα θα σου μάθω και ράψιμο..(εγώ η τρανή μοδίστρα), όλα θα στα μάθω ..μη μου πελαγώνεις!!!


    ουφφφφ...θέλω κι άλλα να σου πω αλλά θα γίνει τεράστιο το σχόλιο... έλα..,μανίτσα μου ...γέλα μου λίγο...έτσι...λίιιιγο ακόμα...εεεντάξει. Χαμογέλα!! Για αρχή καλά είναι, παρακαλείσθε να επαναλαμβάνετε οσάκις σας χρειαζεται..ιδανικά τρεις φορές την ώρα..είναι καλό, είναι μεταδοτικό, και σφιγγει και την κοιλιά!!!
    Φιλιά, η Κατινίτσα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατινιτσα μου γλυκια οχι μονο χαμογελασα, λυθηκα στο γελιο ετσι που μου τα γραφεις!
      εγω που ειχα αποφασισει να γραφω στο μπλογκ μονο ολα οσα αφορουν τις κατασκευες μου, κανω καταθεση ψυχης;το θεωρω μεγαλη μου αδυναμια!και τι μου φταιτε κι εσεις στην τελικη να ακουτε την μιρλα μου; θα επανορθωσω το υποσχομαι!
      αυτο για το ραψιμο ειναι δεσμευση-μην το παρεις πισω!

      Διαγραφή
    2. πλάκα κάνεις!!!κάτσε να κάνουμε τη μετακόμιση (ωχ!) να τακτοποιηθούμε και θα σου πω εγώ...!! Χαμός θα γίνει!!

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Ελένη μου!!Οι άντρες είναι πάντα γκρινιάριδες καί έχουν πολλές ανασφάλιες!!!Μήν δίνης σημασία!!Ασχολήσου μέ τίς πανέμορφες κατασκευές σου ,(τίς λάτρεψα όλες!!)έως νά ηρεμήσουν τά πράγματα!!Προβλήματα πάντα θά υπάρχουν!!Ας είμαστε λίγο αισιόδοξες!!Πάρτο αλλιώς!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κα.Ντιμι μου, σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.δεν ξερω βεβαια ποιος ειναι ο μεγαλυτερος γκρινιαρης;πολυ φοβαμαι πως ειμαι εγω!!!φιλια κι απο'μενα!

      Διαγραφή
  15. Ελένη μου, μην σταματήσεις ποτέ να μπλογκάρεις και να δημιουργείς. Είναι ψυχοθεραπεία.Στο λέω γιατί περνάω μια ίδια κατάσταση.Η γκρίνια , η κακοκεφιά με έχουν ρίξει μην πω που , αλλά το blogging και το κέντημα με ηρεμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι κι εγω σταματια μου, μονο οι κατασκευες με ηρεμουν και μου αποσπουν την σκεψη απτις...βλακειες!καλο βραδυ!!!

      Διαγραφή
  16. Μπισκοτάκι μου, άλλη φορά άμα δε νιώθεις καλά, άνοιξε το λάπτοπ, πες μας ένα γεια κι εμείς θα έρθουμε να τα πούμε και να σου φτιάξουμε τη διάθεση!
    Μη χολοσκάς για τίποτα. Εντάξει, τα ups and downs είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά όχι να φτάνεις και στο σημείο να μειώνεις το "μπισκοτάκι" μας!! Ακούς εκεί!! Να μην αμφισβητείς τον εαυτό σου - το ευχαριστήθηκες, φτιάχνοντάς τα; Πάνω από όλα, αυτό έχει σημασία!! Να τα χαίρεσαι πρώτα εσύ και μετά εμείς.
    Οι δημιουργίες σου πάντως είναι υπέροχες όλες. Ειδικά το ζακετάκι και τα μπισκοτάκια με ξετρέλαναν... θα ήθελα να φοράω το ζακετάκι και να τρώω τα μπισκοτάκια σου, χαχα!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ωραια λογια μου λες ελλη μου!ακομα κι αυτο-που σας εχω αναγκασει να μου επιβεβαιωνεται την αρεσκεια σας-με κανει να νοιωθω λιγο ξεφτιλω!θα επανορθωσω, το υποσχομαι!φιλια κι απο 'μενα!

      Διαγραφή
  17. Καλή η προσπάθειά σου καλή μου και το αποτέλεσμα τέλειοοοοο!
    Καλέ αυτά τα μπισκοτάκια δεν είναι για φάγωμα, είναι για
    στόλισμα !!!Και όποτε είσαι κακόκεφη να κάνεις κατασκευές
    και αναρτήσεις είναι η καλύτερη θεραπεία !!!!
    Αισιοδοξίααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως οι κατασκευες ειναι η καλυτερη θεραπεια!και απο κακοκεφιες.....ουυυυυυ.....απειρες!
      σ'ευχαριστω ρανια μου, καλο βραδυ!

      Διαγραφή
  18. Γιατί κοπέλα μου γλυκιά να σταματήσεις,άσε τις γκρίνιες και πάρε τα πάνω σου. Γέλα,τραγούδα παίξε με το παιδάκι σου,πήγαινε στο κομμωτήριο και σίγουρα θα σου ανέβει η διάθεση. Οι δημιουργίες σου καταπληκτικές! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχως που εχω και το παιδακι μου και μου λεει και κατι ωραια και με ανεβαζει!!!
      ανεκαθεν ημουν γκρινιαρα αλλα ελικρινα πιστευω, ποτε χωρις λογο!
      τελος παντων, πρεπει να το κοψω!!!!φιλια κι απο'μενα!

      Διαγραφή
  19. Μη νομίζεις ότι είσαι η μοναδική που τρώγεται με τα ρούχα της, όλοι το παθαίνουμε κατά καιρούς! Αλλά επειδή άργησα και σου τα λένε μια χαρά τα κορίτσια από πάνω, εκτονώσου και περιμένουμε την επόμενη ανάρτηση χωρίς απώλειες... ξέρεις σπασμένα σερβίτσια κτλ... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχως που δεν εχω τετοια ξεσπασματα γιατι θα ειχα κανει το σπιτι λαμπογυαλο!σεβομαι τα αντικειμενα-στην τελικη εχουν και καποιο κοστος!ειμαι σιγουρη οτι ολες τα περναμε αυτα, αλλα μεχρι να μας περασει ειμαστε πολυ σπαστικες!
      φιλακια πολλα!

      Διαγραφή
  20. Δεν ξέρω για την δικιά σου διάθεση, την δικιά μου πάντως σίγουρα την έφτιαξες με τόσες ομορφιές που είδα!!

    Μετά από 7 χρόνια στο blogging, θα σου πω ότι τα blogs μας τις περισσότερες φορές λειτουργούν ως ψυχοθεραπεία, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να νοιώσουμε ότι έχουμε φτάσει στο τέρμα. Τότε καλό είναι να τα σταματάμε, μιας και νοιώθουμε ότι δεν μας προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, αλλά ούτε κι εμείς έχουμε να προσφέρουμε κάτι ιδιαίτερο. Κι αυτό δεν είναι κάτι κακό, απλά κλείνει ένας κύκλος.
    Εσύ όμως πιστεύω ότι έχεις να δώσεις πολλά ακόμα, αλλά και να πάρεις, απλά περνάς μια φάση που είμαι σίγουρη ότι δεν θα διαρκέσει πολύ.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο σε οσα λες ελενα!απλα δεν θελω το προσωπικο μου μπλογκ να λειτουργησει σαν μεσο επιβεβαιωσης των δυνατοτητων μου, αυτο φοβαμαι!ειμαι ανθρωπος με ανασφαλειες, δεν θα τις ακουμπησω ομως στους ωμους των αλλων!και εκει αναρωτιεμαι "τοτε τι θελω να προβαλλω;"
      "μηπως δεν εχει νοημα αυτο που κανω;".και ολα γυριζουν στο μυαλο μου και πελαγωνω.....

      Διαγραφή
  21. Ευχόμαστε σήμερα να είσαι καλύτερα και να ...έλουσες και τα μαλλιά(πάντα βοηθάει να κάνουμε κάτι για μας)!!!Αν σε παρηγορεί αυτό ,να σου πούμε ότι όλοι μας περνάμε τέτοιες φάσεις!!!Σκέψου όμως ότι μπορείς να κάνεις τόσα όμορφα πράγματα και να σου φτιάξει η διάθεση (σε μας βοηθάει).Άντε, και εκτός από τις ομορφιές που μας έδειξες περιμένουμε κι άλλες!!!Φιλάκια πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ευχαριστω κοριτσια και ναι, δεν με επαιρνε σημερα-πρωι πρωι λουστηκα(ειχα να παω και ενα παιδι σχολειο!)
      το φανταζομαι οτι ολοι περνουν τετοιες φασεις και οτι υπαρχει και κοσμος με πραγματικα προβληματα, ελπιζω σε ψυχικη αναταση!...φιλια κι απο'μενα!

      Διαγραφή
  22. Ελενάκι μου φαίνεται πως ψαρεύεις κοπλιμέντα!!!! Συγνώμη δηλαδή, τι θα μπορούσε να πει κανείς για όλα όσα έφτιαξες ;;;; Τα μπισκοτάκια είναι τα ομορφότερα που έχω δει, ποιος θα πάρει ένα τέτοιο και δεν θα το χαζέψει;;; Η ζακετούλα είναι απίθανη! Τι ωραίο νήμα και καλοδουλεμένη πλέξη! Τα πουλάκια ποιο παιδάκι δεν θα χαιρόταν να τα αποκτούσε;;; Και το ανοιξιάτικο καλαθάκι, ποιος δεν θα το στόλιζε στο τραπέζι του με χαρά;;;;
    Όσο για τα υπόλοιπα, εγώ όταν ένιωσα κάπως έτσι, πήγα κομμωτήριο, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και .... άρχισα το πλέξιμο (αυτό όμως εσύ το κάνεις ήδη χεχεχεεχ). Πολλοί bloggers έκαναν διάλειμμα για μικρό ή μεγάλο διάστημα και μετά επανήλθαν. Το blogging πρέπει να είναι χαρά, χαλάρωση, διασκέδαση και όχι υποχρέωση. Μπορείς να ξεκουραστείς, να "αδειάσεις", να "γεμίσεις" με κάτι άλλο, μια βόλτα και να επανέλθεις όταν θελήσεις!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ακριβως φοβαμαι!μηπως ψαρευω κοπλιμεντα;τοση αδυναμια χαρακτηρα; δεν θελω να το πιστευω για τον εαυτο μου αυτο!!!
      αλλαγες σιγουρα χρειαζομαι, εχω βαρεθει να με βλεπω!ειμαι ομως μεγαλη κοτα!ενα θα σου πω:μια φορα σ'ενα κομμωτηριο η μαμα της κομμωτριας προσφερθηκε να μου βγαλει τα φρυδια.οταν ειδα πως μου λεπτυνε λιγο την γραμμη εβαλα τα κλαμματα η ρομπα!τρελες αλλαγες....

      Διαγραφή
  23. Μπισκοτάκι μου μη σταματήσεις να μπλογκάρεις, πιστεύω πως πραγματικά έχεις να δώσεις και μάλιστα έχεις να δώσεις πολλά ακόμη!!!Ότι φτιάχνεις είναι καταπληκτικό, μου αρέσουν πάρα πολύ και σίγουρα όχι μόνο σε μένα!Μη σε παίρνει απο κάτω και μη στεναχωριέσαι, όλοι μας έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω ελενη μου!τα σιχαινομαι τα κατω, θελω ν'αρχισω να εχω τα πανω μου!!!!!!!!!
      καλημερα και φιλακια!

      Διαγραφή
  24. μπισκοτενιο μου μπισκοτακι εχεις καθε δικαιωμα να γκρινιαζεις οποτε και οσο θες να θυμασαι ομως οτι μετα απο αυτο ερχεται αλλο τραγουδακι " τραβα μπροσ κια οσα ερθουν και οσα πανε "..... μου αρεσαν ολα οσα εκανες και ιδιαιτερα η μπαντανα σε φιλω και θελω να χαμογελας γλυκο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα λογια!οντως ο "βουγιουκλακικος" στιχος εχει δικιο:τραβα μπρος κι οσα ερθουν κι οσα πανε!ετσι πρεπει να τα βλεπουμε τα πραγματα, στην πραξη ομως....

      Διαγραφή
  25. Εγώ πάντως όταν διάβασα αυτά που έγραψες σε θαύμασα για το θάρρος σου να μιλήσεις ειλικρινά γι' αυτά που νιώθεις. Κι απ' ότι διάβασα στα σχόλια όλοι περνούν τέτοιες φάσεις, απλά δεν το συζητάμε. Συνέχισε να μπλοκάρεις απ'ότι βλέπουμε σου κάνει καλό και όταν δεν μπλοκάρεις βγες με μια φίλη. Οι κοντινές επαφές είναι ακόμη καλύτερες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως οι επαφες τετ α τετ με ανθρωπους που αγαπαμε και εμπιστευομαστε μας κανουν καλο!σ'ευχαριστω για την υποστηριξη-δεν ειχα σκοπο να επιβαρυνω καμια φιλη με τις δικες μου σκοτουρες, ε, καμια φορα ομως η γκρινια και η φαγωμαρα υπερισχυει!

      Διαγραφή
  26. Να συνεχίσεις φυσικά μπισκοτάκι μου... γιατί και η δική μου διάθεση είναι πότε πάνω, πότε κάτω... σαν ασανσέρ και μερικές φορές πρέπει να πιεστώ όχι μόνον για να μπλογκάρω αλλά και για να δοκιμάσω νέα συνταγή και για να κάνω διάφορα! Αλλά αν σταματήσουμε τί θα γίνει;;; Θα είναι χειρότερα χωρίς αυτούς τους αγαπημένους φίλους της μπλογκογειτονιάς που αλληλοστηριζόμαστε!!! Δε συμφωνείς;;;;
    Φιλάκια και είμαι σίγουρη ότι σε λίγο θα είσαι καλύτερα ...εξ άλλου οι δημιουργίες σου είναι τόσο μα τόσο υπέροχες!!!!
    Καλό ΣΚ και καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις δικιο κικη μου!αν ημασταν αλλωστε μονιμως χαρουμενοι θα καταληγαμε χαζοζαρουμενοι, αν ημασταν κατηφεις, θα φταναμε..στο χαρακιρι!ελπιζω να αλλαξω διαθεση συντομα γιατι εχω αρχισει να με βαριεμαι!!!
      φιλια πολλα και σ'ευχαριστω!

      Διαγραφή
  27. Εεε... καλά η γκρινια ειναι παραγωγική, αυτο ειναι σιγουρο, και μπισκοτα, και angry birds και ζακετα , που εγω προσπαθω μια μπλουζα να τελειωσω να την αναρτησω εδω και ενα μηνα και δεν μπορω ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα!ξερεις τα νευρα με κανουν να παιρνουν φωτια τα χερια μου!!!!!......

      Διαγραφή