Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Στην προηγούμενη ανάρτησή μου σας έδειξα όλα όσα πέρασαν απ'τα χεράκια μου για τα γενέθλια του Χαρούλη μου!Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια! Ήθελα όμως να σας παρουσιάσω και τα γλυκάκια που φτιάξαμε για το σχολείο...



Cupcakes βανίλια με βουτυρόκρεμα τυριού (αυτό με τα μπαλόνια ήταν λίγο μεγαλύτερο για να μπεί το κερί) και φυσικά μπισκότα σε σχήμα μπαλονιού πάνω σε ξυλάκι...



Αυτά με τα γενέθλια!!! 
Αλλάζω θέμα και θέλω να ευχαριστήσω την Κάτια απ΄το stars and icicles για την ευγενική της χειρονομία να μου στείλει δωράκι για την συμμετοχή της ανάρτησής μου στο μπλογκ!


Σίγουρα θα διακοσμήσει το πέτο μου τα επόμενα Χριστούγεννα!!!
Επίσης ευχαριστώ πολύ την Έλλη απ'το funky monkey και την Ρίτσα απ'το coffee n loops
που με συμπεριέλαβαν στις λίστες των μπλογκ που θέλουν να χαρίσουν βραβειάκι!


Θα πρέπει να σας πω λοιπόν 11 πράγματα για μένα. Ξεκινώ με τυχαία σειρά σπουδαιότητας:
1. Έχω κλείσει τα 34 και απ'αυτά, τουλάχιστον τα 20 χρόνια προσπαθώ να αδυνατίσω!Κάθε Δευτέρα ξεκινώ δίαιτα, την Τρίτη την έχω χαλάσει! Πού θα μου πάει, θα φτάσει αυτή η πολυπόθητη μέρα που θ'ανέβω στη ζυγαριά και θα μου δώσει συγχαρητήρια (τουλάχιστον δεν χάνω την ελπίδα...)

2.Τελευταία και λόγω του παιδιού μου, έχω πάθει πόρωση με τα παιδικά βιβλία.Αρέσουν όμως και σ'αυτόν, ελπίζω να συνεχίσει...

3.Μία απ'τις αγαπημένες μου φράσεις είναι η: "δημιουργήστε στα παιδιά σας αναμνήσεις". Το άκουσα που το είπε ένας παιδοψυχολόγος στην τηλεόραση, αποτυπώθηκε μέσα μου και προσπαθώ να το κάνω και πράξη!

4.Απ'την άλλη πάλι απεχθάνομαι, βγάζω σπυριά, διαολίζομαι με την έκφραση:"δεν υπάρχει...."
Τί δεν υπάρχει; Πες το όλο ρε παιδί μου!!!Δεν υπάρχει καλύτερο, δεν υπάρχει ομορφότερο, δεν υπάρχει ταίρι, ΠΕΣ ΚΑΤΙ! ΤΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΣΟ;;;;;;

5.Σε όλη μου την ζωή, περιβάλλομαι από νεκροταφεία. Το πρώτο μου σπίτι βρισκόταν ένα στενό πάνω απ'την Ανάσταση του Πειραιά.Η σχολή μου ήταν πίσω απ'το Πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Έχω παντρευτεί τελετάρχη και απ'το σπίτι μου αγναντεύω το μαρμάρινο δάσος του Περιστερίου.
 Τί άλλο;!!!

6.Κατάγομαι  απ΄την Νεάπολη Λακωνίας και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από καλοκαιρινές διακοπές και παιχνίδια στη θάλασσα!

7.Πλέκω από μικρή ηλικία, βελτιωμένα τα τελευταία χρόνια και μπορεί να ξυπνήσω ακόμα και στις 5 το πρωί για να πλέξω με ησυχία-ψυχοθεραπεία!!!

8.Είμαι καφεϊνομανής!!! Μέχρι τις 9 το πρωί, έχω πιεί απαραιτήτως 3 κούπες (καραβίσιες) καφέ.Όταν δε ανοίξω το τελευταίο σακουλάκι ελληνικού καφέ, με πιάνει υστερία ότι ξέμεινα και πρέπει να αναπληρώσω...

9.Έχω πάθει μεγάλη πλάκα με την οικονομική κρίση! Τρέμω για το μέλλον των παιδιών μας (και το δικό μας), φοβάμαι να προγραμματίσω ακόμα και θέματα της επόμενης εβδομάδας, πού να κάνω σκέψεις για το μέλλον...Πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν κάνει δουλειά πάνω μου....

10.Συγκινούμαι εύκολα όταν τραγουδάω στο παιδί μου με αποτέλεσμα να ακούγομαι περισσότερο σαν δαιμονισμένη και το Χαρούλη μου να μου λέει:"μην κλαις, θα παρασύρεις κι εμένα".Μα πόσο βλάκας είμαι;;;; (συνέβη ακόμα και με τα κάλαντα...)

11.Μία απ΄τις μεγαλύτερες φοβίες μου είναι η οδήγηση.Έχω δίπλωμα σχεδόν 16 χρόνια-το απέκτησα με τον γνωστό ελληνικό τρόπο και με κόβει κρύος ιδρώτας και μόνο στην σκέψη ότι γυρίζω το κλειδί στη μηχανή! 

Το βραβείο πρέπει κανονικά να το δώσω σε 11 φίλες, όμως επειδή έχει ήδη κυκλοφορίσει αρκετά το αφήνω ελεύθερο να το πάρει όποιος θέλει και να μας εκμυστηρευθεί 11 πράγματα για τον εαυτό του!
Ελπίζω να μην χαλάω την αλληλουχία...
Το εικονίδιο του βραβείου το παραλαμβάνουμε απο εδώ: http://3.bp.blogspot.com/-0qBQb68cYMM/URLoRwiaWYI/AAAAAAAAd1c/4dyuJPcOtW8/s1600/liebster2.png

Σας φιλώ γλυκά!!!Καλό βράδυ!




37 σχόλια:

  1. .....η εξολογηση σου...."δεν υπάρχει" χαχαχαχαχχαχα!!!!!!!!!!
    ....όταν το είδα γέλασα πολύ...εγώ το λέω συνεχώς!!!!
    ..η αλήθεια είναι ότι έμαθα πολλά πράγματα για σένα...πολύ όμορφα...αλλά δεν μας είπες αυτό το ταλέντο να φτιάχνεις αυτά τα υπέροχα μπισκοτάκια ...που το βρήκες????
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....εξομολόγηση ήθελα να γράψω...ο δαίμων του πληκτρολογίου...χαχα

      Διαγραφή
    2. το ταλεντο ειναι μαλλον κληρονομικο!ο πατερας μου ηταν chef σε μεγαλα κρουαζιεροπλοια, εχω και θειους μαγειρους αλλα και εναν θειο-τον Σπυρακο, που ηταν ζαχαροπλαστης!ολοι τους ναυτικοι...

      Διαγραφή
  2. Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!! Με έκανες κι εμένα να γελάσω, έτσι όπως έγραψες ορισμένα από τα 11 πράγματα για σένα... Και θα σχολιάσω μερικά!!!

    1. Τη δίαιτα άστη... θα μας βοηθήσει το κράτος να αδυνατίσουμε!!
    2. Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ με τον καφέ, μόνο που εμένα ο ελληνικός δε μου πιάνεται! Έχω μια κούπα σαν κολυμπήθρα σε μέγεθος και την τιμώ πολλάκις μέσα στη μέρα. Εγώ με φωνάζω "καφεμανή"!!!
    3. Άμα ξυπνώ κι εγώ μαζί σου στις 5 το πρωί, θα μου κάνεις μαθήματα πλεξίματος online;

    Τα γλυκίσματα για τα γενέθλια του γιου άπαιχτα (είδες, δεν είπα "δεν υπάρχουν..."). Έχω υπομονή γενικότερα, αλλά κάτι μου λέει πως αν καθόμουν να κάνω διακόσμηση σε μπισκότα αντίστοιχη με τη δική σου, ε, τα δικά μου δε θα βλέπονταν...

    Πολλά φιλιά, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα, ωραια θα ξυπναμε στις πεντε θα φτιαχνουμε απο εναν κουβα καφε και θα τα λεμε on line-μ'αρεσει η ιδεα!!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη η εξομολόγησή σου!
    Με γεια και με χαρά το βραβείο σου!
    Οσο για τα γλυκάκια, ... άπαιχτα!!!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα γλυκά! Θα ήθελα πολυ να ήμουν εκει να δοκίμασα ένα! Τελικά αυτο το βραβείο πολυ μου αρέσει γιατι μαθαίνω τόσα πράγματα για τις νέες φίλες που κάνω μέσα απο το μπλογκ! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ, επρεπε να σου κρατησω ενα!!!οντως το βραβειο αυτο εχει ενδιαφερον...

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα, τα γλυκάκια είναι απίθανα! Δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ όσα γράφεις για τα νεκροταφεία. Όσα φτιάχνεις είναι τόσο παραμυθένια, σε άλλη διάσταση από αυτή της πεζής πραγματικότητάς μας! Ίσως αν σκάμπαζα από ψυχολογία να το είχα καταλάβει νωρίτερα. Συνέχισε έτσι! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν φανταζεσαι ποσο ανωμαλα προσγειωνομαι στην πραγματικοτητα καποιες φορες...

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά ότι φτιάχνεις είναι υπέροχο.Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται που φτιάχνεις τόσο ωραία πράγματα,τα παιδάκια φαντάζομαι θα ξετρελάθηκαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τους αρεσαν πολυ και εμενα μου αρεσε που τους αρεσαν!!!τρελα τα μπομπακια...

      Διαγραφή
  7. Πανέμορφα και λαχταριστά όλα! Και τι ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σ'ευχαριστω πολυ!εγω τί να πω για τα δικα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλησπέρα Ελένη μου!!Τά μπισκοτάκια σου κάθε φορά πού τά βλέπω,τά ζηλεύω!!!Είναι τέλεια!!!Είσαι από τήν αγαπημένη μου Νεάπολη?Εχω κάνη διακοπές εκεί καί πάντα νοσταλγώ νά ξαναπάω!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Σού εύχομαι νά τά χιλιάσης!!Τό αξίζης!!Μού άρεσαν όλα όσα εμάθα από τίς απαντήσεις σου,χωρίς ελληνικό καφέ,δέν μπορώ ούτε καί εγώ!!Μέ γειά καί τό δωράκι σου!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α, μεγαλη η χαρα μου που εχετε παει στην νεαπολη!μακαρι να βρεθουμε στην παραλια της για ουζακι και χταποδι!ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εξομολόγησή σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
    Τυχερό παιδί ο Χαρούλης με όλα αυτά τα ωραία που φτιάχνει η μανούλα του, τυχεροί και οι φίλοι του !
    Ακούω μόνο καφέ, μάλλον δεν καπνίζεις....
    Καλό βράδυ, σε φιλώ !
    Υ.Γ. ΄Οταν λες τελετάρχης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι δεν υπαρχειιιιιι.....σ'ευχαριστω σοφια μου!ναι ναι μονο καφε, χωρις τσιγαρο και μαλιστα σκετο!τελεταρχης....ενα θα σου πω,υπηρεσιες και τιμες ανεπαναληπτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εξομόληγή σου φοβερή, χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα!!!
    Τα γλυκάκια σου είναι τέλεια και πάλι μπράβο!!!Συγχαρητήρια για το βραβείο και με γεια το δωράκι!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γέλασα πολύ με τις αποκαλύψεις σου.Να'σαι καλά!Απίθανα τα cupcakes έκανες για τα γενέθλια.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα μπισκότα είναι φοβερά, σιγουρα μπαίνουν στις αναμνήσεις του Χαρούλη και υποθέτω και των άλλων παιδιών! Αυτές οι αποκαλύψεις στα blogs, είναι... υπέροχες! Αλληλογνωριζόμαστε, γελάμε, προβληματιζόμαστε! Αυτό που λες "δεν υπάρχει...", εκνευριζόμουν με το αντίστοιχο "είναι κάπως". Δηλαδη???? πως κάπως???? Συνέχισε το πλέξιμο, κάνει καλό... ;) Φιλιά Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ!!!σιγουρα θα συνεχισω το πλεξιμο(μαζι με καφε!)δεν υπαρχει, ειναι καπως....εκνευριστικες ατακες και μισολογα!!!καλη μας ημερα!!!

      Διαγραφή
  16. να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!όλα τα καλά εύχομαι για την οικογένεια σας!!! μα τι υπέροχες λιχουδιές!!!!!!!!!!!!!!και τι όμορφες!!και χαρούμενες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω πολυ πολυ!χαρουμενες-οπως πρεπει να ειναι αφου απευθυνονται σε πιτσιρικακια!!!

      Διαγραφή
  17. Χάρηκα που σε γνώρισα καλύτερα!!! Ωραίες αποκαλύψεις!!
    Τι όμορφα κεράσματα είναι αυτά που έφτιαξες για τον Χαρούλη σου?!! Να τον χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να τον χαίρεσαι έστω και καθυστερημένα και πάντα να του φτιάχνεις όμορφες αναμνήσεις! τα γλυκάκια σου απίστευτα! μου άρεσαν πάρα πολύ! και η εξομολόγησή σου απολαυστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω ελενη μου, αυτο μ'ενδιαφερει πανω απ'ολα, να εχει γλυκες αναμνησεις χωρις απωθημενα...

      Διαγραφή
  19. Πολλές εξομολογησεις διάβασα σήμερα!!
    Έχω να συμπληρώσω για το χιούμορ, που νομίζω ότι απο την παράγραφο και μόνο του νεκροταφείου έχει καλυφθεί, αλλα και για τη φωτογραφία βρε Ελένη μου που νομίζω ότι την έχεις ξεχάσει..... Πολυ καλη φωτογράφος η blogger και με πολυ υπομονή στην προετοιμασία νύφης!!!!
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ'ευχαριστω καλο μου κοριτσι!οταν το μοντελο ειναι καλο, ο φωτογραφος απλα καταγραφει...
      να περηφανευτω για τις φωτο μου; ασε, και απ΄το προηγουμενο πασχα εχω ξεμεινει απο μηχανη και κλαιωωωω...

      Διαγραφή
  20. Casinos Near Casinos Near Casinos Near Casino, NJ
    A 김천 출장샵 map showing casinos and other gaming facilities located near Casinos, 인천광역 출장마사지 located in New Jersey 의왕 출장안마 at Renaissance Pointe 경산 출장샵 Road, in New York, United States. 계룡 출장안마

    ΑπάντησηΔιαγραφή