Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...

Η κουμπάρα της κουμπάρας μου, η παρακουμπάρα μου όπως μ'αρέσει να την λέω είχε την γιορτή της παραμονή Χριστουγέννων (ναι, σωστά καταλάβατε, την λένε Ευγενία-το καλλιτεχνικό της Τζένη.).
Την πήρα λοιπόν στο τηλέφωνο για να της ευχηθώ:
"Πότε γεννάς Τζενούκο μου με το καλό;"
"Ε, αρχές Γενάρη...την Πέμπτη θα πάω στον γιατρό και θα σε πάρω να σου πω για να ετοιμάσεις και μπισκοτάκια για το μαιευτήριο."

Η μπουμπού όμως βιαζότανε, ήθελε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Ιασώ.Με παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα ανήμερα Χριστούγεννα και μου λέει:"κουμπάρα, η κουμπάρα γεννάει!"
"Α, δεν γίνεται, εχθές μιλήσαμε"(είχα πάθει άρνηση πραγματικότητας)
Πω πωωωω...τρεχάτε ποδαράκια μου ή μάλλον χεράκια μου να ζυμώσετε, να φουρνίσετε, να ζαχαρώσετε μπισκοτάκια για την εορταστική μπέμπα!



Έπαιξε η καρδιά σαν θέμα, έτσι έφτιαξα και μία από φετρίνα για να στολίσω το καλάθι, της έραψα και λίγο δαντέλα και την έδεσα πάνω στο στολισμό.



Το μωρό αυτό διάλεξε την ωραιότερη μέρα
 του χρόνου για να έρθει στον κόσμο!
Σίγουρα λοιπόν θα γίνει ένας άνθρωπος ευτυχισμένος και χαμογελαστός-οι γονείς του θα φροντίσουν γι'αυτό, είμαι βέβαιη! 
Άρη, Τζένη, να σας ζήσει το βλαστάρι σας και να πάρει όλες σας τις αρετές(την ευχή αυτή μ'αρέσει να την δίνω πάντα!)

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!!!Τα μπισκότα είναι τόσο όμορφα,σαν ψεύτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς να ζήσει η μπουμπούκα!!!! Να την χαίρονται οι γονείς της και να την καμαρώνουν γερή και δυνατή!!! Τα καλούδια ου ετοίμασες είναι το λιγότερο εξαιρετικά!!! Γεια στα χεράκια σου!!!! Χρόνια πολλά σου εύχομαι, γεμάτα αγάπη, υγεία και δημιουργικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή